Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance, Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
Vijfploegendienst/ volcontinue


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 & 4; Maintenance: niveau 3 & 4; Laboratoriumtechniek: niveau 3 & 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Sappi Maastricht BV
Biesenweg 16
6211 AA MAASTRICHT
T. Nederland
T. 043- 382 21 56
E. femke.voogels@sappi.com
Bezoek website


Postadres:
Biesenweg 16
6211 AA MAASTRICHT

Sappi Maastricht BV

Maastricht Mill, gelegen aan de Maas, beschikt met de Papiermachine 6 over een van de grootste machines ter wereld voor meervoudig gestreken karton.

Wij produceren Grafisch papier en Verpakkingskarton in de gramgewichten 200 tot 400 gram/m2. Dit papier leveren wij éénzijdig of tweezijdig gecoat aan de markt, in rollen van diverse diameter of als vellen in zeer diverse formaten. Ons grafisch papier is zeer geschikt voor vervaardigen van tijdschriften, brochures en catalogi. Ons verpakkingskarton is uitermate geschikt voor het vervaardigen van hoogwaardige verpakkingen waarbij bedrukbaarheid en verwerkbaarheid een belangrijke rol spelen. Ons papier voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt bij aan een efficiënt drukproces. Door de centrale ligging in Europa kunnen wij onze producten snel en efficiënt leveren in héél West-Europa. Uit respect naar de omgeving doen wij er alles aan om het milieu en de omgeving zo min mogelijk te belasten en zetten wij maximaal in op de verduurzaming van onze bedrijfsvoering. Zo leveren wij restwarmte uit onze fabriek aan meerdere gebouwencomplexen in de stad Maastricht waar het wordt ingezet als energiebron voor verwarming en koeling. Wij beschikken over een eigen afvalwaterzuivering, waar wij niet alleen ons eigen afvalwater zuiveren, maar ook dat van enkele andere naburig gelegen bedrijven.

Meer informatie op www.sappi.com/maastricht-mill

Innovaties

Sappi Europe zet een belangrijke stap voor de groei van verpakkingen- en specialiteitenpapieren door de fabriek in Maastricht om te bouwen naar een productie eenheid voor Solid Bleached Board (SBB). De verwachting is dat deze SBB business zal groeien tot 150 kton per jaar. Hiermee kunnen we perfect inspelen op de groeiende vraag naar verpakkingen in Europa en de rest van de wereld.

Met deze investering kunnen we hoogwaardig karton produceren, waardoor we de werkzekerheid handhaven en de toekomst van onze fabriek in Maastricht veilig stellen.

Video & foto's
 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: