Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek


Ploegendienst:
vijfploegendienst/ volcontinue


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
AnQore B.V.
Urmonderbaan 22 (Gate 1)
6167 RD GELEEN
T. Nederland
T. 046 - 702 21 77
E. evelyne.lehm@anqore.com
Bezoek website


Postadres:
Poststraat 1
6135 KR SITTARD

AnQore B.V.

AnQore is al meer dan 50 jaar een innovatieve leverancier van hoogwaardige grondstoffen. Ons ervaren team van professionals richt zich op de duurzame, veilige en zekere levering van onder andere acrylonitril, Econitril, acetonitril. AnQore zet zich in om haar impact op het milieu te verminderen en om eerder dan 2050 CO2-neutraal te zijn. Daarom biedt AnQore kansen voor de lange termijn voor haar mensen en blijft het een langdurige en betrouwbare partner voor iedereen die met ons werkt.
Onze producten zijn essentiële bouwstenen voor hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld koolstofvezel voor auto’s, vliegtuigen en windmolens), functionele materialen (bijvoorbeeld polyacryylamide voor geavanceerde olliewinning en afvalwaterbehandeling) en ingrediënten voor voeding en medicijnen (bijvoorbeeld vitamines). AnQore is een wereldbedrijf, maar het voelt als een familiebedrijf. We zijn een succesvolle onderneming, maar opereren geen megagrote fabriek. We zijn precies groot genoeg, zodat iedereen de chemie blijft voelen met collega’s en onze organisatie. Gedreven door onze kernwaarden respect, professionaliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid geloven wij sterk in het principe dat mensen het verschil maken.

INNOVATIES

Tussen nu en 2025 willen wij uitgroeien tot de meest veilige, duurzame en competitieve materialen- en chemiesite van Europa.
Ons Industrial Park excelleert over tien jaar op het gebied van energie- en grondstoffenverbruik en onze Brightlands Chemelot Campus staat dan internationaal  bekend als koploper in innovaties en toepassing van innovatieve en duurzame materialen.
Hiermee bouwen wij voort op een voor Europa unieke locatie Chemelot, waar Research & Development en productie al meer dan honderd jaar zeer succesvol met elkaar zijn verbonden. Dankzij het ‘onszelf steeds opnieuw uitvinden’, kunnen wij, ook een eeuw na de start van de site, onze koploperspositie verder versterken en concurreren met de wereldtop.

 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: