Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, maintenance en laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
Twee-, drieploegendienst en dagdienst


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4; Maintenance: niveau 3 en 4; Laboratoriumtechniek: niveau 3 en 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Sibelco
Op de Bos 300
6223 EP MAASTRICHT
T. Nederland
T. 043-366 36 26
E. maurice.cartigny@sibelco.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 260
6200 AG MAASTRICHT

Sibelco

Sibelco ontgint en bewerkt een breed gamma van mineralen en materialen voor zowel lokale als internationale markten. Sibelco, een private multinational opgericht in 1872 in België, is intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldwijde spelers binnen zijn sector. Onze visie is om ‘the best Global Material Solutions Company’ te zijn.  Sibelco is marktgedreven, operationeel uitmuntend en biedt een aantrekkelijke bedrijfscultuur aan.

Onze klanten gebruiken deze poeders en 'vloeibare poeders' als grondstof voor hun producten.

Eigenlijk zijn er maar weinig producten waarin geen minerale grondstoffen worden gebruikt. Onze producten vormen namelijk de basis voor verven, kunststoffen, glas, staal, keramiek, zonnepanelen, milieutoepassingen, vulstoffen voor asfalt, waterfiltratie, sportvelden enz.
Kortom geen mobieltje, PC, auto of huis zonder onze grondstoffen!

Het hoofdkantoor van Sibelco  is gevestigd in Antwerpen. In Nederland ligt de hoofdvestiging in Maastricht. Daar ligt ook één van onze grootste fabrieken. De andere fabrieken in Nederland liggen in Heerlen, Geertruidenberg, Winterswijk, Wessem, Papendrecht, en Dordrecht Wereldwijd bevindt Sibelco zich op ca. 200 locaties.

Innovaties

Vlamvertraging
Een belangrijke nieuwe activiteit in Maastricht is het produceren van vlamvertagers die verwerkt wordt in allerlei toepassingen zoals bekabeling, plafonds, en vloerbedekking

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: