Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek en Maintenance


Ploegendienst:
Drie- en vijfploegendienst / volcontinu


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4; Maintenance: niveau 2, 3 en 4; Laboratoriumtechniek: niveau 3 en 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Koninklijke Mosa bv
Meerssenerweg 358
6224 AL MAASTRICHT
T. Nederland
T. 043-368 94 62
E. daniel.vang@mosa.nl
Bezoek website


Postadres:
Postbus 1026
6201 BA MAASTRICHT

Koninklijke Mosa bv

Mosa heeft passie voor keramiek en is een tegelproducent.

De tegels worden in meer dan 50 landen gebruikt op wanden, vloeren, gevels en terrassen van commerciële en openbare gebouwen, zo wel in interieurs als exterieurs.

INNOVATIES

Tegelfabrikant Koninklijke Mosa investeert miljoenen euro’s in innovatieve technologieën om de productie van wand- en vloertegels in Maastricht te verhogen. In 2017 ging al zes miljoen euro naar een nieuwe oven met meer capaciteit in de vloertegelfabriek.

Deze oven werkt volgens de modernste technologie. Hij heeft een grotere capaciteit en gebruikt ruim twintig procent minder energie per geproduceerde vierkante meter.

Door productieprocessen te vernieuwen, kunnen we bestaande bouw en renovatiemethoden verbeteren. Mosa Panel is hier een voorbeeld van. Onze tegels worden met uiterste precisie machinaal verlijmd op vloerpanelen. Werken met kant- en klare tegelpanelen verbetert het proces, bespaart tijd en vermindert de overlast voor bewoners van de woningen. De tijd die nodig is voor een badkamerrenovatie wordt door deze slimme technologie meer dan gehalveerd.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: