Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Maintenance


Ploegendienst:
Dagdienst


Niveau medewerkers:
Maintenance: niveau 2, 3 en 4


Afdeling:
Maintenance


Bezoekadres:
Sitech Services BV
Koestraat 1
6167 RA GELEEN
T. Nederland
T. 046 - 476 60 66
E. joell.stassen@sitech.nl
Bezoek website


Postadres:
Postbus 27
6160 MB GELEEN

Sitech Services BV

Wij zijn dé toonaangevende technologiepartner in de procesindustrie die het maximale uit elke plant haalt, in termen van prestaties én rendement. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren. Zodat ze hun voorsprong behouden. Dit doen we met de nieuwste technologische toepassingen, de juiste expertise, de beste innovaties en verregaande digitalisering. Wij gaan voor maximaal meer.

Je vindt Sitech Services op diverse locaties op de Chemelot site in Geleen. Daar onderhouden en verbeteren we de fabrieken van onze klanten, waaronder die van AnQore, Fibrant, OCI Nitrogen, Arlanxeo, Borealis en DSM. Daarnaast regelen we de brandweer, de veiligheidsdiensten, de waterzuivering en beheren de infrastructuur op Chemelot. Bij alles wat we doen staat veiligheid voorop.

INNOVATIES

De ambitie om voortdurend te blijven innoveren is kenmerkend voor Sitech Services. Met de Chemelot site als ‘speelveld’ zitten we altijd dicht op de plants. Dit levert een schat aan kennis en ervaring op. Maar ook de unieke kans om innovaties en verbeterideeën direct te kunnen toepassen. We zijn dan ook koploper als het gaat om digitale toepassingen om de voorspelbaarheid van onderhoud te vergroten. Daarmee zijn we uitgegroeid tot dé professionele hightech engineering dienstverlener op Chemelot en ver daarbuiten.

WERKEN ALS TECHNICIAN W OF E/I

Als technician bij Sitech Services maak je onderdeel uit van een wereld apart. Een tipje van de sluier:

  • Veiligheid staat altijd voorop: in de procesindustrie kun je je geen incidenten veroorloven.
  • Werken voor verschillende klanten met een grote verscheidenheid aan installaties: van oud tot compleet nieuw.
  • Hoge kwaliteitseisen: we gaan altijd voor het maximaal meer.
  • Zelfstandig werken met veel verantwoordelijkheid (bijvoorbeeld tijdens wachtdiensten).
  • De focus ligt op preventief en predictief onderhoud: metingen en controlerondes om te voorspellen hoe lang een installatie nog meegaat zonder te falen. Daarmee proberen we storingen te voorkomen of voorspellen, zodat we zoveel mogelijk voorbereid het sleutelwerk kunnen doen.
  • Aandacht voor storingsonderhoud: sleutelen aan regelkleppen, elektromotoren, compressoren, pompen en extruders.
  • Mogelijkheden om door te groeien naar andere maintenance functies als guidance & control technician, werkvoorbereider, senior technician of serviceleader.
  • Een afwisselende werkomgeving en een leuk team van mensen die je graag helpen. Zo zijn er andere collega’s die zorgdragen voor de engineering of het programmeren van PLC’s.
Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: