Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance, Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
Vijfploegendienst/ volcontinue


Niveau medewerkers:
Operator: niveau 3, 4; maintenance: niveau 3, 4; laborant: niveau 3, 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Borealis Plastomers B.V.
Koolwaterstofstraat 1 (Gate 7)
6161 RA GELEEN
T. Nederland
T. 046-476 26 66
E. joke.tielens@borealisgroup.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 606
6160 AP GELEEN

Borealis Plastomers B.V.

Borealis Plastomers nam in 2013 het bedrijf DEXPlastomers over van DSM/Exxon Chemical. Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het gebied van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen.

Met hoofdzetel in Wenen (Oostenrijk) stelt Borealis ongeveer 6.600 medewerkers te werk en heeft activiteiten in meer dan 120 landen. Bij Borealis is de veiligheid van onze werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers uitermate belangrijk. Het biedt ons de zekerheid die we nodig hebben om naar meer te streven. Onze reis wordt gekenmerkt door continue verbetering. Onze nieuwsgierigheid ontketent een onverbiddelijke zoektocht - het zoeken naar de volgende uitvinding, de volgende aanwijzing, de volgende opportuniteit. Keep discovering!

 

INNOVATIES

Borealis heeft het Queo brand geïntroduceerd als een rebrand van Exact. Queo staat voor een multi-talented plastomer van Borealis. Met het lanceren van een strategisch programma wil Borealis Plastomers evolueren van een lokale leverancier naar een globale speler.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: