Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
tweeploegendienst, vijfploegendienst/ volcontinue en dagdienst


Niveau medewerkers:
Laboratoriumtechniek: niveau 3 en 4


Bezoekadres:
Intertek Polychemlab B.V.
Koolwaterstofstraat 1
6161 RA GELEEN
T. 046 - 476 27 79
E. birgit.vanloo@intertek.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 606
6163 HE GELEEN

Intertek Polychemlab B.V.

Intertek is een van de grootste leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten, met meer dan 40.000 medewerkers werkzaam in meer dan 100 landen wereldwijd.

Intertek gaat verder dan het testen, inspecteren en certificeren van producten en processen. Wij helpen klanten bij het verbeteren van prestaties, het effici├źnter maken van productie en logistiek, ondersteunen met laboratoriumdiensten bij onderzoek en ontwikkeling (R&D) en leveren advies bij het op de markt brengen van een product.

Ongeacht of het om een  lokaal of wereldwijd bedrijf gaat, wij ondersteunen bij het aantonen dat de producten en materialen voldoen aan de normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Specifiek bij Intertek Geleen:

  • Uitvoeren van emissiemetingen uit conform de (inter)nationale wetgeving en richtlijnen.
  • Engineeren, bouwen en onderhouden van online meetsystemen voor de chemische en petrochemische industrie.
  • Ondersteunen van de chemische industrie, onder andere bij het voldoen aan specifieke eisen en wetgeving, door kwaliteitswaarborging en door het leveren van advies over risicomanagement.
  • Het bieden van diensten voor elke fase in de levenscyclus van chemische producten; van kwaliteits-, inspectie- en certificeringsdiensten, via het aanreiken van oplossingen en ondersteuning van innovatie, tot aan adviesverlening op het gebied van wet- en regelgeving.

Onze laboranten beschikken over een breed scala moderne analytische technieken, wij leveren o.a.; kwaliteitsanalyses conform (inter)nationale en inhouse methodes, methodeontwikkeling,  probleemoplossing en foutenanalyse. Daarnaast beschikken we over kunststoffenlaboratoria met een ruim scala aan test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.

Ons trackrecord stelt ons in staat om kwaliteitscontrole- en kwaliteitsgarantiediensten te bieden aan wereldwijd toonaangevende bedrijven en merken. U kunt er zeker van zijn dat Intertek u kan helpen bij het ontwikkelen van een juiste strategie en een totale kwaliteitsgarantie in uw hele toeleveringsketen kan waarborgen.


INNOVATIES


Er worden state of the art analyse- en meettechnieken toegepast en daarnaast is Intertek Geleen het innovatieve instituut voor Proces Analytical Technology van ontwikkeling tot onderhoud van in- en online meetsystemen.
 

FOTO'S EN VIDEO'S

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: