Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance, Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
Twee-, drieploegendienst en dagdienst


Niveau medewerkers:
Operator: niveau 2, 3; maintenance: niveau 3, 4; laborant: niveau 3, 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Penn Color International B.V.
Smakterweg 31
5804 AE VENRAY
T. 0478-55 40 03
E. pvanloo@penncolor.com
Bezoek website


Penn Color International B.V.

Penn Color, Inc is een vooraanstaande leverancier van kleurconcentraten voor diverse industrieënin de de Verenigde Staten. Penn Color International, gevestigd te Venray, verzorgt de ontwikkeling, productie en verkoop van inkten, kleurconcentraten op waterbasis en kunsstof masterbatches vanuit de vestiging te Venray voor Europa en Azie. 

Penn Color International verwerkt ruwe pigment in poedervorm in een product waar de klant iets mee kan doen. Bijvoorbeeld ‘watergedragen’ drukinkten voor de behangindustrie en vloerbedekkingsindustrie alsmede kleurgranulaat (korrels) voor verpakkingen voor de voedingsindustrie (PET flessen, verpakkingen voor chocolaatjes). 

Oktober 2019 is onze locatie uitgebreid met een nieuwe productieplant voor kunststof masterbatches. Hier worden hooggeconcentreerde kleur- en additief masterbatches voor pvc- en engineering plastics geproduceerd voor o.a. gebruik in pvc-gevelbekleding en pvc-kalanderfilm en voor diverse hoogwaardige polymeertoepassingen. 

Ons moederbedrijf ligt in Amerika met 5 vestigingen aldaar, vestigingen in India en een verkoopkantoor in China. Wereldwijd werken er +/- 800 medewerkers. 

INNOVATIES

Recycling, process innovatie, lean manufacturing. 
Duurzame product ontwikkeling. 

FOTO'S

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: