Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek


Ploegendienst:
vijfploegendienst / volcontinue


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 3 en 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Envalior BV
Urmonderbaan 22 (gate 1)
6167 RD GELEEN
T. Nederland
T. 06 - 20 42 85 33
E. desiree.rutten@envalior.com
Bezoek website


Postbus 1077 6160 BB GELEEN

Envalior BV

Envalior is opgericht in 2023 en heeft als basis DSM Engineering Materials en LANXESS High Performance Materials. Envalior is een wereldleider op het gebied van hoogwaardige kunststoffen, met een focus op innovatieve en duurzame oplossingen die toekomstbestendige productontwerpen mogelijk maken. Deze hoogwaardige kunststoffen vind je uiteindelijk terug in allerlei auto-onderdelen, elektronische componenten, smart phones, medische componenten, recyclebare voedselverpakkingen, sportartikelen en ga zo maar door. Om dit te kunnen doen, werken onze toegewijde teams van branche-experts, wetenschappers en ingenieurs nauw samen met onze klanten om manieren te vinden om het onmogelijke te realiseren, 24/7 en over de hele wereld.

Envalior heeft ongeveer 4.000 werknemers in dienst in Europa, Azië en Amerika. Deze medewerkers zijn verspreid over 18 productielocaties en 14 R&D Centra met aanwezigheid in alle relevante markten. Onze productielocaties in Nederland zijn in op het Chemelot terrein in Geleen en in Emmen.

INNOVATIES

Envalior “ Imagine the Future” – wanneer wij ons de toekomst voorstellen laten wij ons leiden door onze kernwaarden om ons te helpen een betere wereld te creëren. Door middel van innovatie en marktleidende duurzame producten laten we ideeën tot leven komen en stimuleren we vooruitgang voor een betere en milieuvriendelijkere wereld. Onze producten en innovatieve pijplijn van nieuwe materialen zijn duurzamer, doelgerichter en circulair om de wereld een betere plek te maken.

Er liggen veel uitdagingen in het verschiet die moeten worden aangepakt in een zich ontwikkelende omgeving, maar we zijn ervan overtuigd dat onze diepgaande kennis en begrip van materialen de toekomst in de nieuwe mobiliteit, geavanceerde elektrische en elektronische sector en andere sectoren in de sector vorm zullen geven door de introductie van krachtige, veiligere en lichtgewicht oplossingen.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: