Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Maintenance


Ploegendienst:
dagdienst


Niveau medewerkers:
Maintenance E/I: niveau 2, 3 en 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Hoppenbrouwers Techniek Sittard
Nusterweg 106
6136 GV SITTARD
T. 046-458 11 00
E. rrao@hoppenbrouwers.nl
Bezoek website


Hoppenbrouwers Techniek Sittard

Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties en heeft het doel om de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland te worden. Het familiebedrijf is in ruim 100 jaar uitgegroeid naar een onderneming met meerdere locaties in Nederland.

Onze vestiging in Sittard is gespecialiseerd in panelenbouw, elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties en Industriële Automatisering. Voor andere installaties zoeken we de samenwerking op met collega-vestigingen.

Bij Hoppenbrouwers stellen we de medewerkers centraal. Je krijgt daarom volop kansen om  via Hoppenbrouwers de benodigde opleiding(en) te volgen en je op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Of je nu kiest voor installatiewerkzaamheden bij het cluster Industrie of de panelenbouw; bij ons leer je de kneepjes van het vak. Ervaren collega’s wijzen jou de weg. Zo groei jij snel uit tot een specialist in jouw vakgebied.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: