Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Maintenance


Ploegendienst:
Dagdienst, 2/3/4/5 ploegen


Niveau medewerkers:
Maintenance: niveau 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
SPIE Maintenance Solutions - unit Limburg (Venray)
Keizersveld 59
5803 AP VENRAY
T. Nederland
T. 0478-57 84 44
E. yvonne.hozeman@spie.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 5107
5800 GC VENRAY

SPIE Maintenance Solutions - unit Limburg (Venray)

SPIE Maintenance Solutions – Unit Limburg

 

SPIE Maintenance Solutions ondersteunt technische diensten uit de maakindustrie met alle voorkomende onderhouds- en storingswerkzaamheden.

Wij richten ons op preventief en correctief onderhoud waarbij kwaliteit voorop staat. Ons streven is om de klant te helpen met de vraag die hij/zij aan ons stelt. Als wij mogelijkheden zien om onze klant verder te helpen met de prestaties die ze op dat moment leveren dan vinden wij het vanzelfsprekend dat wij hier onze bijdrage aan leveren. Onze klanten bevinden zich in de: voedingsmiddelenindustrie, maakindustrie, petrochemie/farmacie of in de zware industrie.

In onze dienstverlening staan jouw ambities centraal. Je wordt ingezet bij klanten waar jouw kwaliteiten maximaal tot zijn recht komen waarbij jij je volop kan ontwikkelen. Enerzijds ontwikkel jij je door de verschillende opdrachten die je in de verschillende branches gaat doen. Anderzijds heb je de mogelijkheid om opleidingen/trainingen te volgen waarvan jij je opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling horen beiden bij de groei tot volwaardig onderhoud- en storingsmonteur.

 

Bezoekadres: SPIE Maintenance Solutions – Unit Limburg

Keizersveld 59, 5803 AP Venray

06-20430298

Yvonne.hozeman@spie.com

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: