Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance en Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
Dagdienst en tweeploegendienst


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2 en 3; Maintenance: niveau 3 en 4; Laboratoriumtechniek: niveau 3 en 4


Bezoekadres:
Helichem BV
Kozakkenberg 5
5951 DL BELFELD
T. Nederlands
T. +31 (077) 359 09 99
E. jeanettegoudriaan@helichem.nl
Bezoek website


Helichem BV

Helichem maakt en levert meer dan 500 reinigings- c.q. onderhoudsproducten en coatings. Van kleine tot grote volumes in alle denkbare verpakkingen en toepassingen exact volgens úw wensen kant-en-klaar ‘schapklaar’ geleverd van Autoshampoo tot en met Zilverpoets.

Helichem, dè nummer één specialist in hoogwaardige productlijnen in cleaners and coatings.

Helichem ontwerpt veel van de door haar gebruikte flacons in eigen beheer. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van moderne productie- en inpakmachines. Alle producten worden computer gestuurd gemengd, verpompt en afgevuld. Voor ongeveer iedere serie grootte zijn er de juiste meng- en afvultanks.

Proactief
Bij Helichem leunen we niet achterover. Ook niet wanneer onze ‘hardlopende’ producten succesvol blijven. Op chemisch-technische gebied dienen zich steeds nieuwe technologieën aan. Helichem grijpt deze technologieën voortdurend aan om recepturen moderner, optimaler, veiliger en duurzamer te maken.

INNOVATIES


Helichem volledig zelfvoorzienend
Helichem heeft geïnvesteerd in de aanschaf van zo’n 1.000 zonnepanelen en wil voorop lopen als het gaat om duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

FOTO'S EN VIDEO'S

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: