Een wereldbaan, altijd dichtbij

Bedrijfsbezoek Thomas Regout International

14 mei 2022 hebben wij een super interessant bedrijfsbezoek gehad bij Thomas Regout International in Maastricht voor jongeren met hun ouders.

Thomas Regout International B.V. is een sterk groeiende en dynamische producent van lineaire bewegingssystemen zoals telescopische geleiders voor bijvoorbeeld geldautomaten, personenauto’s of magazijnstellingen.

De jongeren werden door het bedrijf uitgedaagd om vooral zelf aan het werk te gaan. Bij operator Dominique checken ze met een digitale meetlat de afmetingen, voeren deze in op een groot digi-scherm en starten de machine. In de gereedschap-werkplaats werken ze zeer secuur met de kooien met kogellagers. Bij operator Kay bedienen ze stap voor de stap de machine met hulp van een augmented reality bril.

De ouders kregen een aparte rondleiding met informatie over opleiden, tools (gereedschap maken), maintenance en procestechniek.
“Ik wist niet dat procestechniek zo indrukwekkend was!”
Een uitspraak van één van de aanwezige moeders.

Ruud Keulen (Algemeen Ditecteur) vertelt dat zijn medewerkers naast een goed salaris, interne opleidingen de nodige motivationele aandacht krijgen. Zo heeft operator Jos zich zonder een startdiploma opgewerkt tot operator B en leidinggevende.
Regelmatig lopen de stagiairs van VISTA Onderzoek Industrie (opleidingen Procestechniek en Maintenance) hier stage.
 
Ook zin een meeloopdag bij dit of één van de andere ruim 50 PML bedrijven? Geef je op via https://bit.ly/3lgBCKH

Thomas Regout International; Cleo GöbbelsAnouk PluijmeekersDaniel Kappes en collega's bedankt voor het mooie en interessante bedrijfsbezoek!

 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: