Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek en Maintenance


Ploegendienst:
Drieploegendienst


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4; Maintenance: niveau 4; Laboratoriumtechniek: niveau 3


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Perfetti Van Melle Benelux B.V. locatie Weert
Graafschap Hornelaan 130
6004 HT WEERT
T. Nederland
T. 0495-459 459
E. recruitment@nl.pvmgrp.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 10221
6000 GE WEERT

Perfetti Van Melle Benelux B.V. locatie Weert

Bij Perfetti Van Melle Benelux houden we van kauwen, proeven, genieten en het ontdekken van nieuwe manieren om het leven leuker te maken. Je kan zeggen dat we op een missie zijn om de manier waarop we onze producten innoveren, produceren en in de markt zetten, steeds te vernieuwen. Ons doel is dat elke snoepliefhebber onze merken overal en altijd kan vinden en ervan kan genieten. Iedere dag werken we hard aan het bedenken van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten en merken. Merken die niet meer weg te denken zijn: van internationale favorieten, Mentos, Mentos Gum, Chupa Chups, Look-O-Look, Smint en Frisk tot onze nationale held, Klene. Bij onze productielocatie in Weert maken we onder andere heerlijke Fruittella’s!

Ooit klein begonnen in het Zeeuwse Breskens, zijn wij nu onderdeel van het wereldwijde zoetwarenconcern Perfetti Van Melle Group BV. Internationaal actief in meer dan 150 landen. Met 17.000 enthousiaste medewerkers en meer dan 31 productielocaties, waar wij dagelijks ons best doen om de wereld nóg meer smaak en frisheid te geven. Als familiebedrijf denken we vooruit en nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Niet alleen door duurzaam te ondernemen, maar ook door een uitgebreide keuze aan snoep, drop en frismakers aan te bieden, in geweldige smaken die passen bij elke levensstijl!

Innovaties

Iets lekkers voor elke levensstijl, dat is wat we met onze merken willen bieden. Daarom werken we continu aan producten die hieraan kunnen bijdragen. Zo hebben we in 2017 een reeks Fruittella 30% minder suiker producten gelanceerd. Het is een hele uitdaging om snoepjes met minder suiker net zo lekker te laten zijn als “gewone” snoepjes. Met Fruittella 30% minder suiker hebben we de consument overtuigd dat het kan. Daar zijn we trots op!

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: