Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek; Maintenance; Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
vierploegendienst, vijfploegendienst/ volcontinue en dagdienst


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4; Maintenance: niveau 2, 3 en 4; Laboratoriumtechniek: niveau 3 en 4


Bezoekadres:
Lamb Weston/Meijer
Blitterswijckseweg 1
5871 CD BROEKHUIZENVORST
T. Nederland
T. 0013 - 39 48 60
E. matthijshanssen@lambweston.eu
Bezoek website


Lamb Weston/Meijer

Lamb Weston / Meijer is één van de grootste aardappelproducenten ter wereld. We maken diepgevroren frites in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Wat denk je van onze Ziggy Fries, CrissCuts of Twister Fries. Ook leveren we halffabrikaten (vooral aardappelvlokken) voor soep, voor aardappelpuree of als bindmiddel. En veel meer.

Wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. Duurzaamheid is bij alles wat we doen onderdeel van ons doen en laten. Binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Denk aan duurzamer telen, het behouden van een zo hoog mogelijke voedingswaarde van de aardappel en slimme verwerking van onze producten. We leveren frites die korter gebakken hoeven te worden. Daardoor kan ook beter op bestelling worden gebakken, met minder voedselverspilling tot gevolg. Bovendien kost bakken daardoor minder energie. We verpakken onze producten efficiënter, zodat onze afnemers minder afval hebben.

INNOVATIES

We verbeteren ons. Elke dag. Door vragen te stellen over alle onderdelen van ons proces, door in gesprek te gaan met klanten. Dat levert verrassende oplossingen op. Onze aardappel belandt op het bord als onderdeel van een voedzame en smakelijke maaltijd. Die aardappel gebruiken we zo volledig mogelijk. En wat toch overblijft tijdens de productie vormt de grondstof voor andere producten, zoals aardappelpuree.  

Het Hot2home concept is een innovatie van LW/M. Door de innovatieve vorm van het bakje blijft de friet tot wel 20 minuten knapperig en warm. Goed nieuws dus voor home delivery, maar ook voor het afhalen of serveren van heerlijke friet in je restaurant. Voor restaurants is dit de oplossing voor het bezorgen van warme en krokante friet, zegt Thuisbezorgd.nl

Wij zien niet alleen een aardappel, we zien kansen.  

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: