Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Maintenance


Ploegendienst:
Dagdienst


Niveau medewerkers:
Maintenance: niveau 3 & 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
EQUANS
Amerikalaan 35
6199 AE MAASTRICHT-AIRPORT
T. Nederland
T. 030-656 93 92
E. recruitment.services.nl@engie.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 304
6199 ZN MAASTRICHT-AIRPORT

EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services, internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met 74.000 medewerkers in 17 landen.

EQUANS is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.000 medewerkers in Nederland werken we iedere dag hard aan de meest innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, energie, infrastructuur en utiliteit. Bij ons vind je alle uitdagingen op het gebied van techniek onder één dak. Wij ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren complexe technische installaties voor een breed scala aan klanten.

De techniek van EQUANS is overal om je heen. Bij je thuis, op school, op de weg. Zonder dat je dat direct ziet of dat je daar erg in hebt. Denk maar eens aan alle techniek die nodig is om bruggen en sluizen te bedienen, energiecentrales in ziekenhuizen, waterzuiveringsinstallaties en tal van fabrieksinstallaties. Stuk voor stuk dingen waar EQUANS aan meewerkt. Zoals bijvoorbeeld Maastricht UMC+, ASML Veldhoven, nieuwbouw VISTA college en het onderhoud van gebouwen en installaties van procestechniek bedrijven in de industrie, bijvoorbeeld SABIC, Canon Production Printing en Sappi.

EQUANS heeft vestigingen in Maastricht-Airport en Venlo. Vanuit deze regio werken circa 700 collega’s dagelijks mee aan de doelstellingen van ENGIE.

Innovaties

  • Draadloos laden van elektrische auto’s
  • Groene energieopwekking door middel van windmolens en zonnepanelen
  • E-navigator: scan die onze klanten stapsgewijs helpt om energiebesparingen inzichtelijk te maken en te realiseren
  • Performance manager: software programma waarmee we technische installaties monitoren en verbetervoorstellen doen aan de hand van Big Data

Video & foto's
 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: