Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance


Ploegendienst:
Twee-, drie- en vijfploegendienst / volcontinu


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 3 & 4; Maintenance: niveau 4


Afdeling:
Opleidingen


Bezoekadres:
Canon Production Printing Netherlands B.V.
Van der Grintenstraat 10
5914 HH VENLO
T. Nederland
T. +31 (077) 359 27 88
E. luuk.hauser@cpp.canon
Bezoek website


Postadres:
Postbus 101
5900 MA VENLO

Canon Production Printing Netherlands B.V.


Canon Production Printing ontwikkelt en produceert hightech printproducten en workflow-software voor de commerciële printmarkt. Het productaanbod omvat continuous-feed en cut-sheet printers voor het printen en publiceren van grote volumes en grootformaatprinters voor display graphics en CAE/GIS-toepassingen. 
 
Daarnaast maken we o.a. printkoppen, toners en inkten voor onze printers, en ontwikkelen we embedded software om de printers te besturen en de printkwaliteit te optimaliseren. We werken continue aan nieuwe technologieën en innovaties, waardoor de kwaliteit en de snelheid waarmee we printen verder toeneemt en onze klanten steeds meer met onze producten kunnen doen. 
 
Het hoofdkantoor van Canon Production Printing bevindt zich in Venlo. Je kunt het nieuwe hoofdkantoor zien liggen vanaf de snelweg A67. Tegenover het nieuwe hoofdkantoor zijn onze Research & Development (R&D) en Manufacturing afdelingen gevestigd, en even verderop staan de fabrieken waar procesoperators en de meeste onderhoudstechnici  werkzaam zijn. Zij zijn met name actief bij de fabricage van de printkoppen, toners en inkten voor onze printers. 
 
Canon Production Printing heeft behalve in Venlo nog drie vestigingen waar aan nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe toepassingen gewerkt wordt en waar we onze producten assembleren:  Poing (Duitsland), Timisoara (Roemenië) en Singapore (Singapore). 
 
Bij Canon Production Printing werken wereldwijd circa 3000 medewerkers, waarvan er zo’n 1700 in Venlo werkzaam zijn.  
 

 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: