Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek en Maintenance


Ploegendienst:
Tweeploegendienst


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4; Maintenance: niveau 2, 3 en 4


Bezoekadres:
Berkvens Deursystemen B.V.
Kanaaldijk Noord 24
5711 CS SOMEREN
T. Nederland
T. +31 (0493) 49 91 11
E. gvandeventer@berkvens.nl
Bezoek website


Postadres:
Postbus 2
5710 AA SOMEREN

Berkvens Deursystemen B.V.

Berkvens is een hightech bedrijf door de productie van utiliteitsdeuren (woningbouw), houten kozijnen, stalen kozijnen en design deuren met een moderne inktstraat waar 1500 deuren per dag gelakt kunnen worden. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.

Kernwaarden Berkvens
Om samen de beste te kunnen zijn voor onze klant en elkaar, staan de volgende vier kernwaarden centraal binnen Berkvens: samen-werken, professioneel handelen, verantwoordelijkheid pakken en resultaat behalen. We streven naar het beste resultaat in een goede en professionele werksfeer en spreken elkaar aan op afspraken die we samen maken.

Cultuur Berkvens
Als we nieuwe medewerkers na de eerste weken vragen wat Berkvens typeert, krijgen we steevast  te horen dat collega’s open en behulpzaam zijn en positief ingesteld. Ze zijn onder de indruk van de manier waarop we georganiseerd zijn. Netjes, professioneel en gestructureerd, zijn termen die we regelmatig terug horen. Na een uitgebreid introductieprogramma, waarin je veel verschillende collega’s spreekt en een rondleiding hebt gehad door alle fabrieken, kun je je weg daarom snel vinden. Het online smoelenboek zorgt ervoor dat je snel de gezichten bij de namen vindt van collega’s die je nog niet hebt leren kennen.

Innovaties

Innovatie is het sleutelwoord bij Berkvens. We zijn continu bezig om onze producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van onze klanten.

Onze producten zijn binnendeur- / kozijncombinaties, die we vlak vóór de oplevering zelf monteren in gebouwen.

Wij hebben al vroeg geïnvesteerd in robotisering van het productieproces van binnendeuren en binnendeurkozijnen. We kijken daarbij ook naar fysieke belasting van onze medewerkers en optimaliseren zo het productieproces.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: