Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek


Ploegendienst:
vijfploegendienst/ volcontinue


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
AnQore B.V.
Urmonderbaan 22 (Gate 1)
6167 RD GELEEN
T. Nederland
T. 046 - 702 21 77
E. evelyne.lehm@anqore.com
Bezoek website


Postadres:
Poststraat 1
6135 KR SITTARD

AnQore B.V.

Met de productielocatie op het Chemelot Industrial Park bedienen wij wereldwijd een breed scala van klanten. Wij produceren acrylonitril, waterstofcyancide.

Deze producten zijn essentieële bouwstenen voor hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld koolstofvezel voor auto’s, vliegtuigen en windmolens), functionele materialen (bijvoorbeeld polyacryylamide voor geavanceerde olliewinning en afvalwaterbehandeling) en ingrediënten voor voeding en medicijnen (bijvoorbeeld vitamines).

 

INNOVATIES

Tussen nu en 2025 willen wij uitgroeien tot de meest veilige, duurzame en competitieve materialen- en chemiesite van Europa.
Ons Industrial Park excelleert over tien jaar op het gebied van energie- en grondstoffenverbruik en onze Brightlands Chemelot Campus staat dan internationaal  bekend als koploper in innovaties en toepassing van innovatieve en duurzame materialen.
Hiermee bouwen wij voort op een voor Europa unieke locatie Chemelot, waar Research & Development en productie al meer dan honderd jaar zeer succesvol met elkaar zijn verbonden. Dankzij het ‘onszelf steeds opnieuw uitvinden’, kunnen wij, ook een eeuw na de start van de site, onze koploperspositie verder versterken en concurreren met de wereldtop.

 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: