Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance, Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
Tweeploegendienst


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2 & 3 ; Maintenance: niveau 3 ; Laboratoriumtechniek niveau 3 & 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Van Gorp Greenfood
Kerkberg 9
5951 DD BELFELD
T. Nederland
T. 077-475 22 55
E. trjanssen@greenfood.nl
Bezoek website


Postadres:
Postbus 4022
5950 AA BELFELD

Van Gorp Greenfood

Salades en groenten snijden is een vak apart… Van Gorp Greenfood heeft dit vak in de vingers!

Van Gorp Greenfood levert haar producten hoofdzakelijk aan de foodservice markt. Dit doen we op een kwalitatief hoogstaande, voedselveilige, innovatieve en duurzame manier.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • IJsbergsla
  • Diverse salademixen
  • Overige bladgroenten als Batavia, Rucola, Baby Spinazie
  • Gesneden tomaten
  • Gesneden komkommers
  • Diverse snackgroenten

Het ontwikkelen van nieuwe sla- en groente soorten is voor ons  zeer belangrijk. De laatste jaren zijn er door Van Gorp Greenfood verschillende nieuwe producten ontwikkeld. Producten als gesneden tomaat en komkommerschijfjes worden vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het hoge ‘convenience’ gehalte (gebruiksgemak) erg gewaardeerd.

Deze producten zijn zeer geschikt voor het beleggen van broodjes en wraps of als topping op een salade.

Van Gorp Greenfood heeft één productielocatie in Belfeld. Van Gorp Greenfood maakt sinds 2015 onderdeel uit van Hessing supervers.

Innovaties

Van Gorp Greenfood heeft ook een eigen teeltbedrijf. Dit teeltbedrijf, genaamd Dutchgrowers is continu op zoek naar de meest duurzame teeltmethoden. De veranderingen van het klimaat zorgen er voor dat risico’s op het gebied van teelt in de vollegrond toenemen. Daarom werkt Van Gorp Greenfood en Dutchgrowers deels met alternatieve en innovatieve teeltmethoden zoals waterteelt (hydroponics).

Daarnaast beschikt Van Gorp Greenfood over de nieuwste technologieën om het productieproces zo efficiënt mogelijk in te richten.  Hierbij kan gedacht worden aan optische sorteermachines die met behulp van cameradetectie en luchtdruk eventuele afwijkingen uit het product verwijderen. Verder kan gedacht worden aan automatische ontstronkmachines, om de fysieke belasting van medewerkers zoveel mogelijk te beperken en de productaanvoer zo constant en stabiel mogelijk in te richten.

Foto's
 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: