Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek; Maintenance; Laboratoriumtechniek


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2, 3 en 4; Maintenance WTB: niveau 4; Laboratoriumtechniek: niveau 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Mondi Heerlen BV
Imstenraderweg 15
6422 PM HEERLEN
T. 045 - 543 78 78
E. kim.lieckens@mondigroup.com
Bezoek website


Actuele vacatures

Open sollicitatie

Mondi Heerlen BV

Wie zijn wij?

Mondi Heerlen is een dynamisch en modern bedrijf. Wij zijn onderdeel van de Mondi Group, een internationale onderneming gespecialiseerd in papier en verpakkingen met meer dan 100 fabrieken in 30 landen en 26.000 medewerkers wereldwijd met het hoofdkantoor in Wenen.

Duurzaamheid is voor Mondi belangrijk en daarom is Mondi een partnership met o.a. het Wereld Natuur Fonds aangegaan en is ons papier en een groot deel van onze producten FSC of PEFC gecertificeerd.

In Heerlen zijn wij reeds meer dan 30 jaar een stabiele en betrouwbare werkgever die voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en verbetering van produktie processen.

Op onze locatie in Heerlen werken zo’n 135 medewerkers en wij maken release liner papier. Dit is papier dat wij coaten met een siliconen laag en desgewenst bedrukken met het logo van de klant. Door de siliconen laag ontstaat er een hele gladde ondergrond die ervoor zorgt dat ons papier gebruikt kan worden als beschermlaag voor producten met een lijm laag.

Onze producten

Onze release liners worden voornamelijk gebruikt in hygiëne producten (maandverband en incontinentie materiaal voor volwassenen) en in fibre composite producten (o.a. liners voor het vervaardiging van vliegtuigonderdelen, windmolens en F1 auto’s). Daarnaast zijn onze producten ook te vinden op tapes en labels. Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage aan producten die een rol spelen in het dagelijkse leven van mensen over de hele wereld.  Dit doen wij op een veilige en duurzame manier in een plezierige werkomgeving met een hoge waardering van onze klanten.

Wij zijn een échte maakindustrie en maken gebruik van een geavanceerd machinepark bestaande uit coaters, slitters, een printer en een geautomatiseerde verpakkingslijn.

Wat bieden wij?

Samen met onze medewerkers willen wij één "familie" vormen, een plaats creëren waar iedereen zich goed voelt en elke dag met plezier komt werken. Daarnaast willen we samen continu verbeteren op alle vlakken (kwaliteit, ontwikkeling van medewerkers, productie, veiligheid, gezondheid en milieu): we streven ernaar om vandaag beter te zijn dan gisteren, maar nog niet zo goed als morgen.

Kortom, wij geloven dat we grotere verbeterstappen kunnen maken door met plezier samen te werken en een betrouwbare partner te zijn voor onze externe stakeholders (klanten, leveranciers).

VIDEO'S

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: