Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance


Ploegendienst:
Dagdienst


Niveau medewerkers:
Operator: niveau 2, 4 Maintenance: niveau 3


Bezoekadres:
Fortimedix
Daelderweg 20
6361 HK NUTH
T. Nederland
T. 045 - 544 95 20
E. jobs@fortimedix.com
Bezoek website


Fortimedix

Fortimedix is een dynamische en snelgroeiende organisatie die zich bezighoudt met research, design & development van nieuwe chirurgische instrumenten en endovasculaire stents. Recent hebben we ons eerste revolutionaire chirurgisch platform voor single-port chirurgie gelanceerd in Amerika en we staan aan de vooravond van de marktlancering in Europa. Op basis van ditzelfde platform zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nog meer nieuwe chirurgische instrumenten voor andere toepassingen.
We zijn een technologisch gedreven organisatie die haar producten ontwikkelt en produceert volgens de hoogste eisen. Het is onze missie om de evolutie van minimaal invasieve chirurgie te versnellen met slimme innovaties voor verschillende chirurgische specialismen. Uiteindelijk willen we de kwaliteit van leven van patiënten wereldwijd verbeteren.

 

Innovaties

We zetten ons in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten over de hele wereld. Dit doen we door op zoek te gaan naar onvervulde behoeften in de chirurgie en de status quo uit te dagen. We werken hierbij nauw samen met vooraanstaande chirurgen met verschillende specialismen.
In 2016 hebben we symphonX™ gelanceerd, ‘s werelds kleinste single-port platform voor operaties in de buikholte. Eerder dit jaar is een kortere variant van de symphonX™ Instrumenten op de markt gebracht, waardoor ons platform, naast algemene chirurgie, nu ook goed te gebruiken is voor diverse gynaecologische procedures. Op basis van de technologie van deze instrumenten, werken onze medewerkers aan nieuwe ontwikkelingen, die nog meer toepassingen binnen verschillende chirurgische specialismen mogelijk maken.
Binnen productie zijn we naast het vervaardigen van onze instrumenten, continu bezig de productielijn efficiënt in te richten en aan te passen naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: