Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance


Ploegendienst:
Vijfploegendienst / volcontinue


Niveau medewerkers:
Procestechniek: niveau 2 & 3; Maintenance: 2, 3 & 4


Bezoekadres:
DuPont Filaments-Europe BV
Minckelersstraat 8
6372 PP LANDGRAAF
T. Nederland
T. +31 (045) 532 91 10
E. maurice.gorissen@dupont.com
Bezoek website


DuPont Filaments-Europe BV

DuPont Filaments biedt de industrie filamenten van de hoogste kwaliteit voor alle penseeltoepassingen, plus levering wereldwijd om de meest kostenefficiënte productie in lokale markten te garanderen. Met fabrieken over de hele wereld en technische experts in meerdere talen, maakt DuPont Filaments het gemakkelijk om aan alle filamentenbehoeften van de fabrikanten wereldwijd te voldoen. Van FDA-conforme kleurrijke filamenten voor mondverzorgingstoepassingen tot lange synthetische taps toelopende borstelharen voor penselen en zachte 'natuurlijk voelende' filamenten voor cosmetica; DuPont Filaments biedt een breed scala aan productontwikkelings- en productieoplossingen voor individuele productvereisten.

De wereldwijde keuze voor hoogwaardige synthetische vezels
De DuPont Filaments-activiteiten zijn baanbrekend geweest in het gebruik van innovatieve synthetische filamenten, zodat borstelfabrikanten opkomende trends kunnen aanpakken en tegemoet kunnen komen aan de veranderende verwachtingen van de consument.
Of u nu cosmetische penselen, tandenborstels, penselen of zelfs meubels maakt, DuPont heeft een betrouwbare, hoogwaardige gloeidraad die voldoet aan de eisen van uw productontwerp.
Tynex®, Tynex® A, Chinex®, Herox® en Orel® zijn merkfilamenten van DuPont voor penselen van topkwaliteit. Natrafil® is een innovatief synthetisch filament dat als natuurlijk haar aanvoelt en presteert en op maat gemaakte oplossingen biedt voor cosmeticamerken en borstelfabrikanten. Dymetrol® is een zeer duurzaam, duurzaam zitweefsel dat wordt gebruikt in de automobiel-, vliegtuig- en meubelindustrie.

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: