Een wereldbaan, altijd dichtbij

Type bedrijf:
Procestechniek, Maintenance, Laboratoriumtechniek


Ploegendienst:
drieploegendienst & dagdienst


Niveau medewerkers:
Operator: niveau 3; maintenance: niveau 4; laboratoriumtechniek niveau 3, 4


Afdeling:
HR


Bezoekadres:
Greenyard Prepared Netherlands B.V.
Oude Venloseweg 84
5941 HG VELDEN
T. Nederland
T. 077-4728110
E. patrick.jacobs@greenyardprepared.com
Bezoek website


Postadres:
Postbus 275
5900 AG VENLO

Greenyard Prepared Netherlands B.V.

Greenyard is een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten en substraten. De Groep bedient een klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat en biedt efficiënte en duurzame oplossingen voor klanten en leveranciers door aanbod van superieure producten, marktleidende innovaties, operationele excellence en een uitstekende dienstverlening.

Onze visie is mensen helpen gezonder te leven door hen te laten genieten van groenten en fruit op elk moment, op een makkelijke, snelle en aangename manier, met respect voor de natuur.

Greenyard telt meer dan 9.000 werknemers en is actief in 25 landen wereldwijd. Greenyard beschouwt haar werknemers en de relaties met haar belangrijkste klanten en leveranciers als haar belangrijkste activa die haar in staat stellen een omzet van ongeveer 4,25 miljard euro op jaarbasis te realiseren.

Greenyard Prepared = NOLIKO verwerkt pas geoogste groenten en fruit tot voedingsproducten zoals soepen, sauzen, dips en pastagerechten, klaar voor consumptie. NOLIKO heeft onlangs LUTECE overgenomen, een verwerker van champignons.

 

Terug naar het overzicht

Deelnemende bedrijven: